Veleprodaja

Kontakt podaci i sedište veleprodaje:

Stkr Panda

Trg Narodnog Ustanka 9, 32000 Čačak

Branko Lazović - 063 641 660

Goran Kljajić - 060 391 2332

E-mail: pandacacak@gmail.com

 

Ovlašćeni smo uvoznici i generalni distributeri za Srbiju sledećih brendova:

 


Froddo je robna marka firme Ivančica iz Hrvatske koja je vodeća u regionu u proizvodnji obuće za decu. Najveći deo proizvodnje plasira se na tržište zapadne Evrope. Froddo obuća ima odličan kvalitet, veliku ponudu, raznolike boje, dobar dizajn, dobre modele i svi modeli su napravljeni od prirodne kože.

Web sajt proizvođača: Froddo

Pogledajte našu ponudu: Froddo obuće!

 

 


Spirale je Italijanski brend koji se bavi proizvodnjom gumene modne obuće. U pitanju su gumene čizme u kombinaciji sa nepromočivim materijalima idealnim za hladne zimske uslove. U izradi se koriste najkvalitetniji materijali sa poslednjim tehnologijama izrade ( brizgani đonovi koji pružaju fleksibilnost i elastičnost pri niskim temperaturama ). Modeli mogu biti nepostavljeni ( tekstilna postava ) NEPOSTAVLJENE GUMENE ČIZME i postavljeni sa toplom postavom POSTAVLJENE GUMENE ČIZME.

Web sajt proizvođača: Spirale

Pogledajte našu ponudu: Spirale čizmica!

 

 


 

 

Olang je Italijanski brend sa dugogodišnjom tradicijom. Iz ponude izdvajamo duboke cipele i čizmice. U pitanju su modeli prilagođeni zimskim uslovima i niskim temperaturama sa toplom postavom od prirodne vune ili krzna.

Web sajt proizvođača: OLANG

Pogledajte našu ponudu: OLANG obuće!

 

 


 

Collonil sredstva za održavanje obuće su najpoznatija na našem tržištu. Nemački kvalitet sa dugogodišnjom tradicijom. Kada kupujete kvalitetnu obuću da bi sačuvala što duže prvobitan izgled neophodna je nega obuće. U asortimanu Collonil kozmetike možete pronaći sprejeve za kožu, kreme, gumice za čišćenje, sunđer za brisanje, četke, gel uloške i mnogo drugog.

Web sajt proizvođača: COLLONIL

Pogledajte našu ponudu: COLLONIL kozmetike za negu obuće!


 

 

besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti