Povrat novca

 

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan ( nema tragova korišćenja ). „Stkr Panda" je dužna da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

 

Troškove vraćanja naručenog proizvoda snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu.

 

Procedura za povraćaj sredstava:

 

Kada ste primili pošiljku dobili ste papir koji je spojen sa fiskalnim računom Odustanak od ugovora - Povrat i zamena Na njemu je potrebno da popunite stavke:

 

POVRAT NOVCA

 

 -Ime i prezime

 

 -Kontakt telefon

 

 -Svojeručni potpis

 

 -Tekući račun za povrat sredstava

 

 

*Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

 

 

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dečija obuća Panda internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Paket možete poslati nazad bilo kojom brzom poštom na adresu koja se nalazi na fiskalnom računu tj. Ugovoru o odustajanju.

besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti