Dostava

Dostava_1140x210

ISPORUKA

Panda je obezbedila besplatnu poštarinu za sve porudžbine čiji je iznos veći od 2000din.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe CITY EXPRESS u roku od 3 radna dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu.

Kuriri City Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog ne uručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.

POVRAĆAJ – ODUSTANAK I ZAMENA

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da vam Vam broj obuće ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustanak je 7 dana od dana preuzimanja artikla. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen fiskalni isečak. U slučaju odustanka od kupovine Kupac snosi troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, snosite direktne troškove povraćaja robe. Nakon preuzimanja vraćenog artikla u roku od 3 radna dana od dana prijema vraćenog artikla biće Vam poslat drugi artikal u zamenu ili vraćen novac na tekući račun.

Zaista nastojimo da dostava bude bez ikakvih propusta, ali ukoliko se slučajno desi da po prijemu pošiljke ustanovite da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke pozovete telefonom na broj 032/345-393; 063/10-23-020 ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail adresu office@pandaforkids.rs i opišete nastali problem. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.