14 Jun 24

Ciciban BIO linija obuće

Ciciban BIO sandale za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Đon je napravljen od kombinacije gume i plute koja pruža maksimalnu udobnost.

Detaljnije

13 Jun 24

Froddo BAREFOOT ĐON - FLEXY

Novi, mekan, fleksibilan i lagan barefoot vibram đonom. Debljine samo 6mm savitljiv u svim pravcima.

Detaljnije

13 Jun 24

Froddo BAREFOOT TABANICA

Upoznajte se malo detaljnije sa Froddo barefoot tabanicom i njihovim dimenzijama. Kao i zbog čega često ista dužina stopala NE ZNAČI da je potrebno izabrati uvek istu veličinu!?

Detaljnije

06 Okt 23

Froddo BAREFOOT TEX - nepromočive cipele

Za sve one kojima je BAREFOOT prvi izbor obuće za jesen i zimu, ovo je model za Vas. Pogledajte video koji detaljno opisuje karakteristike modela.

Detaljnije

12 Avg 23

Froddo NOVA KOLEKCIJA Jesen 2023

Sada je pravo vreme da se upoznate sa novitetima iz kolekcije obuće Froddo za Jesen 2023. koja nam uskoro stiže. Iz nove kolekcije izdvajamo barefoot liniju cipela, wooly flexy patofnice i wooly barefoot patofnice.

Detaljnije

01 Nov 22

Ciciban TEX obuća

Ciciban C-Tex membrana nalazi se u dečijoj obući, čizmicama i garantuje nepromočivost tj. waterproof obuće i u snežnim, kišnim i hladnim uslovima. Membrana štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno strujanje vazduha.

Detaljnije

10 Jun 22

Ciciban SPORT obuća za decu

Ciciban sport linija patika za trčanje i skakanje. Anatomski ulozak sa memorijskom penom idealan je za svakodnevne aktivnosti. Mekane, lagane, savitljive.

Detaljnije

10 Maj 22

Kako razlikovati pravu od veštačke kože

Razlika između prave i veštačke kože, razlika između prirodne kože i skaja. Trikovi kako da uočite razilku. Kako da prepoznate prirodnu kožu, prednosti prave kože

Detaljnije

10 Apr 22

Univerzalni merač stopala

Da li univerzalni merač stopala može da odredi potrebnu veličinu obuće? Odmah da Vam kažemo da ne može! Univerzalni merač stopala služi za približno određivanje veličine ili za merenje dužine stopala ali ne može sa sigurnošću da odredi potrebnu veličinu obuće.

Detaljnije

18 Jan 22

Froddo kožna tabanica - uložak

Froddo tabanica izrađen je od 100% prirodne kože. Anatomski kožni uložak koji prati svod stopala. Lak za odredjivanje veličine. Kožna tabanica za prvi korak. Nalazi se kod cipela za prohodavanje, sandala za prohodavanje, dubokih cipela...

Detaljnije

17 Jan 22

Froddo TEX obuća

Froddo nepromočiva obuća sa Froddo TEX membranom koja štiti stopalo od spoljašnjih uticaja i čini obuću nepromočivom - waterproof.

Detaljnije

14 Jan 22

Froddo barefoot obuća

Froddo barefoot obuća je mekana obuća, lagana dečija obuća, fleksibilna napravljena od prirodnih materijala, prirodne kože i ne ograničava pokret. To je obuća koja Imitira bosonogo kretanje.

Detaljnije

13 Jan 22

Froddo patofne za decu

Froddo patofne za decu svih oblika stopala. Modeli prilagođeni i najmlađem uzrastu zbog istog đona koji se koristi na cipelama. Froddo patofnice odgovaraju i širokom stopalu i stopalu koje ima visok ris.

Detaljnije

12 Jan 22

Froddo nehodajuća obuća

Obuća prilagođena za najmlađi uzrast za bebe koje ne hodaju ili prave prve korake. Nehodajuća obuća za bebe napravljena od prirodni, mekanih, sertifikovanih materijala koji ne štete stopalu. Modeli su napravljeni sa kožnom, tekstilnom ili krznenom toplom postavom.

Detaljnije

10 Jan 22

Froddo priča

Froddo se nalazi u vrhu proizvođača dečije obuće u Evropi. Ono što Froddo čini sami vrh dečije obuće je, kvalitet materijala, prirodna koža i način izrade. A u ponudi možete pronaći, froddo cipele, sandale, čizmice, patofne, espadrile, polusandale, baletanke...

Detaljnije

besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti