Određivanje veličine stopala

U veličine označene na Web shopu već je dodat prostor za nesmetan rast i razvoj stopala! Pimer, dužina stopala je 16cm, odaberite veličinu koja iznosi 16cm.

Nemamo za sve modele tačne dužine u centimetrima te Vas molimo da nas u tom slučaju kontaktirate. 

Ukoliko po prijemu pošiljke utvrdite da veličina ne odgovara postoji mogućnost zamene:

1. Za veću ili manju veličinu

2. Zamena za drugi model uz doplatu (ukoliko je skuplji) ili vraćanje razlike (ukoliko je jeftiniji)

3. Vraćanje poručenog artikla nazad i povrat novca na tekući račun.                              

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju. Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.

KORAK 1

korak1

Za početak zalepite parče praznog papira za pod. Moraćete da iscrtate liniju stopala kako biste ga izmerili, te nemojte stavljati papir na tepih ili neku površinu na kojoj je teško pisati.

KORAK 2

korak2

Postavite stopalo na površinu papira.

KORAK 3

korak3

Iscrtajte liniju oko stopala. Možete nositi čarape kakve planirate da nosite sa odabranim cipelama, ali nemojte nositi cipele.

KORAK 4

korak4

Označite dužinu stopala na papiru. Markerom iscrtajte pravu liniju koja dodiruje obe strane linije. Izmerite dužinu stopala. Lenjirom izmerite liniju od vrha do dna stopala. Zapišite ovaj broj i proverite koja veličina Vam odgovara.

Slike su preuzte sa WikiHow