Određivanje veličine stopala

Na veličine označene na Web shopu dodajemo prazan prostor za nesmetan rast i razvoj stopala!

 

Pimer, tačna dužina stopala je 16cm, izaberite veličinu koja pokazuje da je idealna za stopalo od 16cm. Unutrašnja tabanice cipele je duža i nema potrebe da i vi dodajete ,,prazan prostor".

 

Nemamo za sve modele tačne dužine u centimetrima te Vas molimo da nas u tom slučaju kontaktirate i pokušaćemo na neki drugi način da odredimo odgovarajuću veličinu.             

     

Broj patika se može lako odrediti na osnovu brenda. Ako kupujete npr. Adidas patike pogledajte stare Adidas patike koje ste nosili. Brendovi imaju svoje kalupe koji su isti. Kalupi patika različitih brendova se samo malo razlikuju. Otiđite i do obližnje prodavnice. Probajte slične patike onima koje hoćete da kupite. Ako recimo želite tekstilne patike za trčanje probajte neke takve. Male su šanse da pogrešite broj.

 

PROECEDURA TAČNOG MERENJA DUŽINE STOPALA:

 

KORAK 1

korak1

Za početak zalepite parče praznog papira za pod. Moraćete da iscrtate liniju stopala kako biste ga izmerili, te nemojte stavljati papir na tepih ili neku površinu na kojoj je teško pisati.

KORAK 2

korak2

Postavite stopalo na površinu papira.

KORAK 3

korak3

Iscrtajte liniju oko stopala. Možete nositi čarape kakve planirate da nosite sa odabranim cipelama, ali nemojte nositi cipele.

KORAK 4

korak4

Označite dužinu stopala na papiru. Markerom iscrtajte pravu liniju koja dodiruje obe strane linije. Izmerite dužinu stopala. Lenjirom izmerite liniju od vrha do dna stopala. Zapišite ovaj broj i proverite koja veličina Vam odgovara.

Slike su preuzte sa WikiHow

besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti