O nama

PANDA je počela sa radom 1996. godine u vreme kada je bilo veoma teško nabaviti kvalitetnu dečiju robu, a pogotovo dečiju obuću.

U vreme velike inflacije tada nastaje u Čačku dečija prodavnica sa imenom PANDA, (PANDA JE ZAŠTITNI ZNAK ŽIVOTINJSKOG CARSTVA CELE ZEMLJINE PLANETE), a da dobro posluje govori i njen opstanak i poslovanje svih ovih godina.

Vodilja našeg poslovanja je DEČIJA SREĆA, a to se postiže ljubaznošću, kvalitetom usluge i kvalitetom proizvoda koji se prodaju u našim radnjama.

Dugogodišnjim radom postigli smo to da su naši najomiljeniji kupci deca ovoga grada, okoline pa i cele Srbije obuvana u najkvalitetnije cipelice.

Budući da sami uvozimo dečiju obuću FRODDO iz Hrvatske i SPIRALE iz Italije, samim tim stekli su se uslovi da radimo i veleprodaju ove veoma kvalitetne dečije obuće, koja se sada može nabaviti u velikom broju prodavnica širom Srbije.

U Maloprodajnom objektu u Čačku možete pronaći veliki izbor dečije obuće: dečije cipele, duboke cipele, dečije sandale, polusandale, patofne, dečije čizme, gumene čizme, patike, japanke, papuče, baletanke, jakne od poznatih brendova: Froddo, Spirale, Imac, Bambi, Ciciban, Leon, Nike, Puma, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Woolf, Brugi, Rider, Ipanema, Grendha, Ginga...

U cilju pružanja što bolje usluge pokrenuli smo I Webshop tako da bilo koji artikal na sajtu možete poručiti i on će stići do Vašeg kućnog praga.