O nama

PANDA je počela sa radom 1996. godine u Čačku kada je bilo veoma teško nabaviti kvalitetnu dečiju robu, a pogotovo dečiju obuću.

 

 

Kada su se stvorili adekvatni uslovi otvorena je prva dečija prodavnica sa imenom PANDA, (PANDA JE ZAŠTITNI ZNAK ŽIVOTINJSKOG CARSTVA CELE ZEMLJINE PLANETE). Početak nije bio lak ali dugogodišnjim radom i usavršavanjem Dečija obuća Panda je postala znak prepoznavanja kvalitetne i udobne dečije obuće od velikog broja proizvođača kako u Čačku i njenoj okolini a kasnije i u celoj Srbiji. Vodilja našeg poslovanja je DEČIJA SREĆA, a to se postiže ljubaznošću, kvalitetom usluge i kvalitetom proizvoda koji se prodaju u našim radnjama. Naš tim je vremenom rastao i širio se u skladu sa potrebama.

 

 

Kako se firma razvijala i sticala poverenje kod velikih i renomiranih proizvođača stekli su se uslovi da postanemo zastupnici i uvozimo dečiju obuću FRODDO iz Hrvatske i SPIRALE, OLANG i G&G FOOTWEAR iz Italije, kao i COLLONIL sredstva za negu obuće Nemačke proizvodnje. 

 

 

Sedište firme je u Čačku gde se nalaze dve prodavnice. Međutim, davne 2010. godine, na predlog firme FRODDO, počeo je sa radom prvi Panda web shop. Tada dolazimo u kontakt sa kupcima širom Srbije. Svaki početak je bio težak pa i ovaj, a pogotovo jer u to vreme nije postajala nijedna specijalizovana online prodavnica dečije obuće. Dugogodišnjim radom, iskustvom, komunikacijom sa kupcima i njihovim potrebama, saradnje sa firmom Froddo, koja je u ovoj oblasti jedan od vodećih na evropskom tržištu, dolazimo do današnjeg dana kada možemo da se pohvalimo sa Web shop prodavnicom koja pruža puno detalja o pojedinačnim modelima i saveta kako da izaberete baš onaj model i veličinu koja Vama odgovara. Svesni smo svih pitanja i podpitanja koja postavljate prilikom poručivanja i potrudili smo se da sve informacije prikažemo na web shopu, dok efikasnu uslugu i uvek brzu isporuku nismo promenili.

 

NAPOMENA:

 

Na sajtu kada izaberete veličinu, prikazaće Vam se u kojoj prodavnici se nalazi ta veličina tj. artikal. Međutim, zbog različitih sezona, njihovih smena i dinamičnosti prodaje moguće je da se taj artikal NE nalazi u prodavnici već je na stanju magacina. Te ukoliko dolazite u prodavnicu sa namerom da pogledate baš taj model kontaktirajte nas pismeno ili usmeno kako bi dobili adekvatan odgovor.

 

Hvala Vam na dugogodišnjem poverenju i nadamo se istom i u budućnosti.

 

Vaša Panda

 


 

Podaci o firmi iz APR-a:

 

Stkr Panda

Trg Narodnog ustanka 9

32000 Čačak

032/345-393

PIB: 101109806

Matični broj: 52191513

Šifra delatnosti: 4719

Tekući račun: Halk Banka 155-3489-19

E-mail: pandacacak@gmail.com

www.pandaforkids.rs

 


besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti