Poklon vaučeri

Potraga za savršenim poklonom nikada nije bila jednostavnija - Poklon vaučer predstavlja savršeno rešenje ukoliko niste sigurni u izbor poklona dragoj osobi.

 

 

Poklon vaučeri

 

 

U maloprodajnim objektima Stkr PANDA možete kupiti poklon vaučere u vrednosti od:

 

 

2.000,00 din.

5.000,00 din.

10.000,00 din.

 

 

Poklon vaučer ima identičnu prodajnu cenu sa naznačenim iznosom na samom poklon vaučeru. Predavanjem poklon vaučera u maloprodajnim objektima Stkr PANDA kupac će plaćati artikle te je ovo jedina namena poklon vaučera.

 

 

Svaki poklon vaučer na sebi ima upisan jedinstven serijski broj, datum izdavanja, pečat i potpis. Poklon vaučer će imati rok važnosti 12 meseci od datuma kupovine, te će u tom periodu moći da se upotrebi za kupovinu u svim maloprodajnim objektima Ştkr PANDA.

 

 

Kupovina poklon vaučera moguća je isključivo GOTOVINSKIM načinom plaćanja.

 

 

Za poklon vaučer koji izda Stkr PANDA NE MOŽE se vršiti kupovina kod drugog trgovca! Poklon vaučer NE MOŽE biti upotrebljen za kupovinu na Stkr PANDA web shopu ( online prodavnici ) - www.pandaforkids.rs

 

 

Poklon vaučer će kupac moći da iskoristi za kupovinu svih artikala koji su u ponudi Stkr PANDA, po ceni koja je aktuelna u momentu realizacije poklon vaučera. Poklon vaučer se može iskoristi samo za jednu kupovinu. Ukoliko kupac NE UPOTREBI ceo iznos koji je naznačen na poklon vaučeru, Stkr PANDA kupcu, preostali, neupotrebljen iznos neće refundirati. Poklon vaučer se ne može zameniti za novac. Ukoliko kupac želi da kupi artikal čija prodajna cena prelazi iznos koji je naznačen na poklon vaučeru, kupac ima mogućnost da izvrši doplatu iznosa koji prelazi vrednost poklon vaučera. Kupac ima mogućnost da za jednu kupovinu upotrebi više poklon vaučera, te će mu se pri kupovini sabrati svi iznosi koji se nalaze na poklon vaučerima koje kupac ima i želi da upotrebi za kupovinu.

 

 

Poklon vaučer postaje odmah aktivan, te je istim moguće izvršiti kupovinu od momenta plaćanja i preuzimanja u maloprodajnom objektu u kojem je kupovina i izvršena.

 

 

Darivanjem poklon vaučera olakšaćete sebi izbor poklona a primaocu vaučera omogućiti šoping po izboru iz našeg celokupnog asortimana.

besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti