Kožna postava

Unutar obuće nalazi se postava od prirodne kože koja garantuje kruženje vazduha i optimalnu klimu stopala. Stopala ,,dišu" pa se smanjuje znojenenje stopala i razvoj bakterija.

Kožna postava BEZ hroma

Unutar obuće nalazi se postava od prirodne kože bez hroma i štetnih supstanci koje mogu nastati u postupku štavljenja kože. Stopala ,,dišu" i smanjuje se znojenje i razvoj bakterija.

Kožna tabanica

Tabanica od prirodne kože. Anatomski oblikovana da prati oblik stopala i zalepljena je u cipeli te se ne može izvaditi. Omogućava stopalu da ,,diše" pa se smanjuje znojenje stopala i razvoj bakterija. 

Mikrofiber tabanica

Tabanica od mikrofibera koja svojim dodirom podseća na prirodnu kožu. Ne pušta boju, anti-bakterijska, termo-oblikovana, omogućava strujanje vazduha, izdržljiva i postojana. Tabanica je zalepljena u cipeli i ne može se izvaditi. 

Vadiva kožna tabanica

Tabanica se sastoji od dva sloja. Gornji sloj je napravljen od prirodne kože a na nekim modelima na tabanici je otisnut smajli koji pokazuje idealno mesto za najduži prst. Donji sloj je napravljen od 86% reciklirane pene koja ima veliku moć apsorbcije i amortizacije udarca.

Vadiva mikrofiber tabanica

Vadiva tabanica od mikrofibera sastoji se od dva sloja. Gornji sloj je napravljen od mikrofibera koji pruža osećaj kao prirodna koža, antibakterijska svojstva, izdržljiva i udobna. Donji sloj je napravljen od 86% reciklirane pene koja pruža udobnost i amortizaciju udarca.

Tekstilna tabanica

Topla tekstilna tabanica je udobna i omogućava strujanje vazduha. A u hladnijim danima i prelaznom periodu dečije stopalo biće zaštićeno od hladnoće.

Tekstilna postava

Topla tekstilna postava je udobna za nošenje i omogućava strujanje vazduha. U hladnijim danima i prelaznom perodu, dečije stopalo biće zaštićeno od hladnoće.

Održiv proizvod i proizvodnja

Sva obuća je napravljena od prirodnih, proverenih i sertifikovanih materijala. U procesu izrade koriste se materijali koji mogu biti reciklirani i ponovno upotrebljeni. Pakovanje je 100% razgradivo. U velikoj meri vodi se briga o zaštiti okoline.

Vunena tabanica

Tabanica u ovoj cipeli napravljena je od 100% prirodne vune. Tabanica ima termoregulacijska svojstva tj. održava i reguliše toplotu stopala.

Vadiva vunena tabanica

Tabanica u ovoj cipeli napravljena je od 100% prirodne vune, može lako da se izvadi i osuši. Tabanica ima termoregulacijska svojstva tj. održava i reguliše toplotu stopala.

Vunena postava

Postava od 100% prirodne vune. Stopalu pruža optimalnu klimu, termoregulaciju - održava i reguliše temperaturu stopala.

Krznena postava

Postava od 100% prirodnog krzna. Mekana i prijatna na dodir ( bez peckanja ). Pruža stopalu optimalnu klimu, štiti i greje stopalo u hladnim danima.

Krznena tabanica

Tabanica od 100% prirodnog krzna. Mekana i prijatna na dodir ( bez peckanja ). Pruža stopalu optimalnu klimu, štiti i greje stopalo u hladnim danima.

Vadiva dodatna tabanica

Cipele sa dve tabanice. Dodatna tabanica nalazi se ispod glavne tabanice i sa njom se reguliše prostor. Ako je stopalo uže, stavlja se dodatna tabanica. Ako je stopalo šire, vadi se čime se stvara dodatan prostor unutar cipele.

Froddo TEX

Cipele imaju membranu koja je vodonepropustna ( nepromočiva ) a parapropustna. Smeštena je između spoljnjeg i unutrašnjeg sloja cipele a sprečava ulazak vode i snega u cipelu. Dok paropropustni deo apsorbuje vlagu iznutra i pruža stopalu optimlnu klimu.

RE - vuna

Obuća koja je napravljena od 50% reciklirane vune. Lagana i mekana obuća sa kojom je vodi briga o okolini i potrošnji prirodnih resursa. Modeli se mogu prati i u veš mašini do 30 stepeni bez centrifuge. Ali NE SME SE sušiti, četkati ili približiti direktnom izvoru toplote.

Gumeni đon

Đon je napravljen od različite vrste gume i glavna odlika je da se ne kliza. Mekoća đona može zavisti od strukture i oblika a kod nekih modela je izuzetno mekan i fleksibilan a kod drugih modela daje čvrstinu cipeli.

Dve različite pertle

Model dolazi sa dva para različitih pertli i moguće ih je menjati tako da se promeni izgled cipele.

Personalizacija

Na zadnjem delu se nalazi poseban četvorougaoni deo na kome može da se upiše ime deteta ili neki znak kako bi se obeležile i na taj način lakše pronašle u npr. vrtiću ili školi.

Rajsferšlus

Model dolazi sa dodatnim rajsferšlusom koji se nalazi sa unutrašnje strane cipele. Omogućava brže i lakše obuvanje i izuvanje bez odvezivanja pertli.

Refleksija

Obuća sa ovim piktogramom na sebi ima deo koji svetli u mraku kada se u njega uperi svetlost. Povećava vidljivost i sigurnost dece na putu.

Vodoodbojna koža

Koža sa vodoodbojnim svojstvom. Odbija vodu i prašinu, tj. voda klizi sa površine kože i ne upija se. Preporuka je da se koriste impregnacijski sprejevi kako bi se obuća u potpunosti zaštitila od spoljnih uticaja.

Barefoot

Linija obuće koja podržava filozofiju bosonogog hodanja. Đon je potpuno ravan, najfleksibilniji i napravljen od čiste gume i tanji od standardnih đonova tako da može da se oseti tekstura podloge po kojoj se kreće. Ali je pritom vrlo izdržljiv. Širi prednji deo daje nesmetan rast i razvoj dečijih prstiju.

Vegan

Ovi modeli NE sadrže materijale životinjskog porekla i namenjeni su najviše ljudima koji ne žele proizvode rađene od materijala životinjskog porekla.

Ekstra prijanjanje

Termo guma sa reljefastim oblikom đona koji pruža ekstra prijanjanje i namenjen je većem delu zimskog barefoot programa. Smanjuje klizanje i mnogo bolji za zimske uslove.

Dodatna TERMO izolacija

Dodatna folija koja se nalazi u sredini tabanice, zadržava toplotu unutar cipele i greje i čuva stopalo u hladnim, kišnim i zimskim danima.

Normalno stopalo

Model sa ovom oznakom odgovara stopalu normalne širine.

Usko i normalno stopalo

Model sa ovom oznakom odgovara užem i normalnom obliku stopala.

Šire i normalno stopalo

Model sa ovom oznakom odgovara širem i normalnom obliku stopala.

Mikrofiber postava

Postava od mikrofibera koja svojim dodirom podseća na prirodnu kožu. Ne pušta boju, anti-bakterijska, termo-oblikovana, omogućava strujanje vazduha, izdržljiva i postojana.

Barefoot friendly

Modeli koji imaju ovu oznaku imaju slične karakteristike kao klasična barefoot obuća sa nedostatokm jedne ili dve karakteristike.

Reciklirana koža

Jedan deo kože od koje je napravljena cipela nastao je od reciklirane kože i na taj smanjena je potrošnja energije i povećano očuvanje životne okoline.

Organski pamuk

Lice ovih cipela izrađeno je od organskog pamuka tako da ne sadrže boje i pesticide, ekološki su prihvatljive, biorazgradive i antialergijske.

besplatna dostava

porudžbine preko 3.000 RSD

24 X 7 usluga

sa vama smo online 24x7

Zamena i povrat robe

Upoznajte procedure

Online plaćanje karticama

sigurna kupovina

Prijavom na Newsletter prihvatate Politiku privatnosti