Barefoot obuća

 

 

Vrhunsku udobnost i slobodu kretanja pružaju novi modeli Froddo cipela na mekanom đonu koji imitiraju bosonogo kretanje. Ultra lagane, tanke, široke... imaju gumeni đon, a odlikuju se velikom fleksibilnošću i izuzetnom mekoćom. Cipele dolaze sa ravnom antibakterijskom tabanicom koja može da se vadi i koja smanjuje znojenje stopala i sprečava razvoj bakterija. Širi prednji deo omogućava nesmetano i slobodno kretanje prstića te razvoj stopala bez ograničenja. Cipele zbog specijalnog mekanog i laganog đona oponašaju bosonogo hodanje i time pružaju stopalima prirodan i zdrav razvoj. U ovim cipelama deca osećaju tlo pod nogama.

 

 

Svedoci smo da se iz godine u godinu menja mišljenje koju vrstu obuće treba deca da nose. Nekada je to bila čvrsta cipela, sa izraženim anatomskim uloškom, tvrdim ojačanjem za pete i duboke kako bi fiksirale skočni zglob. Međutim kako je svako dete drugačije, a samim tim i stopalo neke stvari su se vremenom promenile. Pojedina deca ,,ne trpe" obuću koja ih steže, ograničava pokret, a nemaju nijedan deformitet pa da imaju potrebu za ortopedskom obućom. Baš za njih je i predviđena ova vrsta obuće! Za vesele, razigrane, aktivne dečake i devojčice. Zbog toga ih Froddo proizvodi u različitim dezenima, bojama i veličinama.

 

 

 

Usavršavanjem tehnologije izrade i samih materijala Froddo je iskoristio znanje i umeće i spojio skoro nespojivo. Mekane barefoot đonove spojio je sa jesenjim materijalima i toplom postavom ( tekstilom i vunom ) sa licem od vodoodbijajuće prirodne kože. U pitanju je koža koja ne upija vlagu-vodu i na taj način čini ove cipele skoro pa nepromočive.

 

Ponudu BAREFOOT obuće pronađite ovde >>